Sympativa erbjuder självhjälp information och vägledning till professionell hjälp för ett mentalt starkare liv

Varför Sympativa?

Sympativa grundades i början av 2017 med målet att skapa en modern plattform som på ett enkelt och effektivt sätt hjälper psykologer att nå nya klienter samtidigt som att valet av psykolog blir lättare för sökande.

Valet av psykolog blir lättare
Webbplatsen kom till på grund av att det finns många som går med psykiska problem som de prata med någon med, men vet inte vart de ska vända sig. Människor som vill ha professionell hjälp kan ha svårt att komma över tröskeln att just be om hjälp.

Här kommer Sympativa in och ger information om olika typer av terapier samt vanliga problemområden som man kan tänkas vilja prata med en psykolog om för att ge en knuff mot bearbetning och förbättrning.

Sympativa ger möjligheten för sökande att välja mellan flera olika psykologer för att kontakta den man känner känns bäst. Om kemin mellan parterna fungerar bra så är chanserna mycket större att mötena leder till positiva resultat.

Terapeuter hitta nya klienter
För terapeuter blir det lättare att nå ut till nya klienter och marknadsföra sig själva. Sympativa arbetar med att driva in relevant trafik till sidan så att psykologer får möjligheten att exponera sig och boka in fler klienter.

Har du frågor och vill komma i kontakt?

Vi är glada av att höra vad du har att säga och svarar gärna på dina frågor och funderingar!

Skicka mejl till [email protected] så kommer vi återkomma så snabbt vi kan!